Er Teak træ udendørs møbler rigtige For mig?

Du overvejer dit første køb af Teak møbler og du spekulerer på, hvis du vil lave den rigtige beslutning? Nå, du er, og i denne hurtig artikel, vil jeg forklare, hvorfor jeg mener, at.
Hvis du allerede brug Teak træ i nogle af dine foretrukne udendørs møbler, så denne artikel vil bare være sjov oplysninger for dig at kende og del med dine venner, når de beder dig om, “hvorfor du købe Teak træ” versus?.
Det er ingen overraskelse, eller det bør ikke være, at Teak træ har været den foretrukne træ i generationer. Hemmelighederne af dette træ er ude, og de har været en lang, lang tid.
Første, en lille historietime:
Det er ikke et velkendt faktum, men er har været skrevet, at kineserne har været kendte sejlere i generationer. Mange af deres skibe blev bygget og designet til ikke kun sejler i havene, men også til at gå op i floden. Meget af handelen derefter, var gjort flere tusind miles op floden og ikke ud i havet. Disse skibe skulle være alsidig, holdbart og hård.
Det træ, der anvendes til at bygge disse tidlige kinesiske skibe var Teak. Det siges også, at de kinesiske værfter ville begrave træ logs i fugtig jord i år inden bygge deres skibe. Dette gjorde det træ meget stærkere og uigennemtrængelig for noget, der kan opstå på det åbne hav, herunder fjender. Hvorfor var det vigtigt? Det var vigtigt, fordi ca. 600 år siden blev kinesiske sat på en opgave af Ming-dynastiet til at sejle til kanten af verden. Tilsyneladende gennemrejst de verden flere gange. Men dette vil til et andet emne. Lad os komme tilbage til emnet ved hånden (jeg vil vædde på du ikke vidste at du ville faktisk være at lære noget for?).
Senere i år fik britiske krigsskibe fra Oak, også et meget hårdt og holdbart træ. Briterne stødt på to problemer med eg: træ orme og manglende egetræer. Woodworms ødelægge skibe i den britiske flåde. Woodworms var en svøbe for træskibe igennem historien. Det kunne tage 850 eg logfiler til at reparere ét skib. Det tog lidt over 2000 eg logger bare at bygge et skib. Briterne behov for skibe, som de fortsatte i et stykke tid at have maritime spørgsmål med franske og at være i stand til at gå på at erobre og tage kontrol over britiske kolonier. Den britiske flåde var deres primære middel til at opnå dette.
Eg udbud i Europa var der hurtigt forarmet. De vidste om Teak træ, der anvendes på de kinesiske skibe og hvor barske de var efter at have kørt ind i dem, bogstaveligt talt i sejlruter. Briterne havde lært hvordan uigennemtrængelig disse skibe blev til alle elementerne på havet: saltvand, Spaertræ.dk ocean vind, og de blærer søn. Det var også lært så at Teak blev fundet til ikke at splinter, når de rammes af skud eller artilleri ild. Det var et meget vigtigt spørgsmål, da opsplitning træ var den væsentligste årsag til ulykker blandt søkrig i det attende århundrede.
Storbritannien var meget interesseret i at vokse og producere dette træ. Briterne indså hurtigt, de ikke behøvede at vokse Teak træ, da de kunne bilag lande hvor Teak træ var vokset og har et stort udbud. Indien, Thailand og Burma blev hurtigt knyttet til det britiske imperium. Det er ikke til at sige dette er derfor britiske overtog disse områder, men det helt sikkert hjulpet give grund. Myanmar (tidligere Burma), som er lige syd for Indien og Yangoon blev de første steder, hvor Teak blev høstet for britiske skibe. Calcutta blev sat som en anden britisk skibsbygning site. Alle de britiske handelsskibe bygget i Calcutta blev bygget med Myanmar Teak logs, som sagdes at være bedst. Når træet var forarmet fra Indien, er logs høstet fra Thailand og Burma.
Teak skove blev hurtigt bliver udtømte. Teak var nu den foretrukne træ brugt til bygning skibe, lystbåde, Ocean liners og møbler. Betingelser, ocean havde træ meget lidt svind eller krumninger. Dette betød lidt vedligeholdelse. Træet blev også uigennemtrængelig for træ rådner og insekter, som den mægtige woodworm. Den berømte Ocean liner “Queen Mary” brugt ikke mindre end 1000 tons af teak når bygget. Briterne indså hurtigt udtømningen, der fandt sted og udviklet en ny skovrejsning plan. De udnævnes en leder til at lede denne nye præsidium og begyndte genplantning af Teak træer på hvad kaldes nu Teak “plantager”. Et sæt meget strenge love blev vedtaget vedrørende som kan skære Teak træ og der kan købe den. Når disse love blev sat på plads, skulle man have tilladelse fra den britiske regering til at være i stand til at skære en Teak træ ned og eller eksportere det.
Teak blev også brugt af lokale hytter, hegnspæle og møbler. Indien er den tredjestørste importør af Teak i dag, Kina og Japan. 80% af Indiens tømmer forbrug er Teak. Træet er brugt i Indien i dag til lokalt forbrug; bygning hjem, møbler, hegn mv. Det er et træ, der kan modstå monsoons, blæredannelse varme og fugtighed. Det er det træ, som alle andre træ-arter er i forhold til.
Teak træ indeholder naturlige olie og Silica (sand), hvilket gør det uigennemtrængelig for insekter og træ rådner. Disse stoffer også hjælpe den til at fastholde det glans i mange, mange år, men gøre det lidt vanskeligere for fremstiller, da deres vinger har tendens til at sløve før.
Hvor mange af de engelske skibe af anden verdenskrig blev taget fra hinanden for bjærgning, Teak træ dæk var re fremstillede i udendørs møbler som bænke. Selv i dag kan de ses i mange dele af Europa stadig fungerer.
De fleste af Teak dyrkes i dag dyrkes på plantager, der er omfattet af de lokale regeringer. Efterspørgslen efter Teak er stigende på en anslået 10% om året. Teak er en stærkt reguleret (og rettelig så) vare, og sælges gennem auktionsproces. Teak er ikke let at få. Der er administrative tilladelser, der skal købes og andre udgifter, der går sammen med forordningen. For eksempel, når købt, er det normalt den købende virksomhedernes ansvar at levere transport, hvis træet skal eksporteres, og visse lande har regler om hvor mange logfiler kan blive eksporteret. I øjeblikket er Java i Indonesien den største eksportør af Teak. Der er flere virksomheder, der er placeret i Java, der vil behandle og mode Teak møbler, eller planker til gulvbelægning eller sidespor, og derefter eksportere den færdige vare eller semi færdig vare til lande rundt om i verden.
Teak vokser meget hurtigt, men stadig tager ca. 50 år til at modnes. Mange lande er ved at gennemgå den mulige rotation efter 30 eller 40 år. Dette er hovedsagelig på grund af den store efterspørgsel efter Teak. Enighed med denne rotation er, at træet ikke bliver ringere ved denne hastighed. Der er nogle lande, der forsøger træ rotation efter kun 25 år. Resultaterne er træ, der er mindre i diameter, farve og korn.
Så, når tilføjer det hele op, får du en meget bedre forståelse af hvad hype om Teak træ handler om, men de mange kvaliteter af Teak træ og efterspørgsel og siden af Teak træ.
Mange mennesker i generationer har været nyder de varme fordele ved at eje Teak træ produkter. Udendørs Teak træ møbler er en Standard for mange familier og i mange haver, terrasser, terrasser, verandaer, skibe og lystbåde i hele verden. Hvis du investerer i udendørs møbler, skylder du virkelig dig selv at træde ind i en verden af Teak.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *