Trænger du til en ny bil?

Er din gamle bil ved at være godt slidt og kører på sine sidste dage? Eller har du en stor familie, og ønsker derfor en mere rummelig bil? Der er mange grunde til, at man kan få brug for en ny bil – måske trænger du bare til noget nyt og lækkert, når du ser dine kollegaer eller venners fede biler? Den følelse er vi mange der kender. Men en bil er en stor udgift, især hvis den er forholdsvis ny. Hvad kan du i så fald gøre for at få råd til en ny bil?

 

Hvis du har desperat brug for en ny bil – hvis den gamle eksempelvis er gået i stykker, og ikke kan betale sig at få repareret – så kan det hurtigt blive lidt af en kattepine at stå i. Den hurtigste og nemmeste løsning vil derfor være, at du får foretaget et lån, så du kan passe dagligdagen og arbejdslivet igen. En bil kan hurtigt blive en nødvendighed i mange hjem, især hvis du har langt til og fra arbejde.

 

Inden du får foretaget et lån, er det en god idé at læse op på hvilke regler der er omkring at låne penge. Er du f.eks. registreret i RKI, bør du i stedet søge efter andre alternativer, som du kan læse mere om herunder:

 

Gode alternativer til transport

 

  • Offentlig transport kan langt hen af vejen redde dagen. Der findes nemlig i dag et hav af muligheder; både tog, bus, togbusser, flextrafik og meget mere. Overvej om et rejsekort kan betale sig bedre for dig – så kan du selv indsætte det beløb, du regner med at skulle bruge, så pengene ikke går tabt.

 

  • Hvis du er pendler til og fra din arbejdsplads, kan den offentlige tranport meget hurtigt tage for lang tid. Du kan derfor i stedet bruge f.eks. en GoMore, som skal samme sted hen som dig. Måske kan I endda finde en daglig løsning, hvor I kan køre sammen mod lidt betaling.

 

  • Hvis du tværtimod bor relativt tæt på din arbejdsplads, kan du skåne miljøet og vælge at gå eller cykle. Samtidig får du også trænet din krop og kommer i bedre form. Jo mere du får motioneret, jo nemmere bliver det også at komme afsted fremover.

 

Med alt dette in mente, skal du huske at undersøge hvilke muligheder der er for alternativ transport, da der er mange muligheder.